M

illoin harmaa ei olisi hyvä valinta?

Katukuvassa harmaan sävyjä näkee ympäri vuoden, mutta aina syksyisin tuntuu siltä, että harmaa oikeasti on lähes uusi musta. Ja kuinka helposti sitä voikaan yhdistellä väriin kuin väriin, myös siihen mustaan.

Kiipesimme yhdet Suomen tunnetuimmista 46 portaista kuvaamaan harmaata ja mustaa ja valkoista meidän supermallin päälle puettuna.

Astrid on aikamoinen helmi

Astrid on malliltaan elegantti, olematta liian formaali. Materiaalina luomupuuvilla, josta on valmistettu ylellinen jacquard-neulos, on pehmeää ja ekologista. Mekon pieninä yksityiskohtina on kaunis kapea pitsinauha kauluksessa sekä käyttömukavuutta tuovat sivutaskut.

Elle ja Astrid on aika perfect match

Käänsimme samaisen jacquard-neuloksen ympäri ja teimme siitä bleiserin. Samat värisävyt toistuvat niin mekossa kuin jakussakin. Neuloksen Pohjantähti -nimisessä kuosissa yhdistyy tuttu pitsimäinen kuvio ja skandinaavinen graafisuus yhdistettynä itämaiseen kuviointiin.

Ne portaat joita kapusimme löytyvät keskeltä Helsinkiä, senaatintorilta. Kaunis ja arvokas aukio kirkkoineen on meidän Lumoan Storen naapurissa. Kuinka onnekkaita olemmekaan, että saamme työskennellä jokaikinen päivä tälläisessä miljöössä.


Kuvat: Annika Liinanki Photography
Malli: Anni Hautala
Mekko: Lumoan / Astrid harmaa >> & Elle musta-valkoinen >>

 

Behind the schene. Oikeasti ulkona oli aika kylmä ja lämmittelytaukoja tarvittiin 😉

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here