E

lämä ei aina mene aivan niin kuin on suunnitellut.

Olen 9-vuotiaan tytön ja 12-vuotiaan pojan äiti, yksinhuoltaja. Syksyllä 2015 elämä muuttui, kun sairastuin yllättäen aggressiiviseen rintasyöpään. Kävin läpi leikkauksen sekä hoitojakson. Välillä oli rankkaa, mutta kaikesta selvittiin yhdessä. Ystävien tuki sairauden aikana oli korvaamatonta! Nyt olen estolääkityksellä ja tilannetta kontrolloidaan vuoden välein. Olen vaihtamassa alaa ja aloittanut uudet opinnot. Tulevaisuus näyttää valoisalta.

Viime vuoden puolella huomasin Annika Liinanki Photography:n ilmoituksen kilpailusta, jossa oli palkintona Lumoan-mekko sekä kuvaukset kyseinen mekko päällä. Tämä kuulosti täydelliseltä, koska piristys ja itsetunnon kohotus oli juuri se mitä kaipasin kaiken sairastelun jälkeen. Molemmat yritykset olivat minulle tuttuja entuudestaan: olin ihastellut Annikan koskettavia kuvia ja vaatekaapistani löytyi jo muutama Lumoan-mekko.

Kuvauksen ja mekon voitto oli täydellinen 40-vuotislahja.

Kuvaukset sovittiin tälle kesälle. Päivä oli mitä mahtavin, oli ikimuistoista viettää päivä mallina. Minusta ei olekaan koskaan ennen otettu muotokuvaa, ei edes ylioppilaskuvaa. Nämä kuvat ovat muistona minulle ja lapsilleni selviytymisestä. Rakastan elämää!


Kuvat: Annika Liinanki Photography
Malli: Anu M
Mekko: Lumoan / Aura & Säde
Meikki ja hiukset: Anni Jää / Loihtimo, Jyväskylä

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here