Lumoan rakastaa luonnonmateriaaleja. Ne hengittävät, kestävät ja tuntuvat iholla hyviltä. Lähdimme etsimään puuvillan ja villan rinnalle uusia tuulia ja päätimme tehdä pienen kokeilun.

Ehkäpä se kaunein pellavakangas koskaan.

Kävimme alkuvuodesta Pariisin sykkeessä messuilla tutkimassa ja ihastelemassa eri materiaaleja sekä kangas-toimittajien valikoimia. Pääsimme hypistelemään kasapäin kankaita ja niinhän siinä kävi, että mukaan tarttui ehkäpä se kaunein pellavakangas koskaan. Kangas ei näytä siltä kaikista tavanomaisimmalta pellavalta, vaan lopputulos on kahden värin yhdistelmä. Olimme aivan myytyjä tähän valintaamme.

Meidän pellavamme valmistetaan Liettuassa. Valmis kangas matkasi keväällä Liettuasta Viroon, jossa siitä syntyi Lumoan mekkoja. Olemme tehneet Viron Ateljee-ompelimon kanssa yhteistyötä nyt vuoden verran. Valmistamme siellä erityisosaamista vaativien materiaalien (pellavamekot, kokopitsimekot) ompelutyöt.

Ensimmäiset valmiit Lumoan pellava-tuotteet ovat jo saapuneet, olemme niin tyytyväisiä lopputulokseen ja toivomme että tämä on vasta alkua. Haluamme yhdistää kauniin pellavan minimalistiseen suunnitteluun, ajatuksella less is more. Ne löytyvät jo Lumoan Storesta ja tulevat nettikauppaan vielä viikonlopun aikana. Toivottavasti olette yhtä ihastuneita niihin, kuin mekin!


Kuvat: Annika Liinanki Photography
Malli: Reea Kauppinen
Mekko: Lumoan pellava, coming soon 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here