Lumoan Store avasi ovensa Torikortteleissa reilu puolitoista vuotta sitten. Saimme oman valtakunnan, oman salaisen puutarhan. Katariinankatu 1 sisäpiha, porttien kätköistä löytyi aikamoiset puitteet.

Ei ole sattumaa että avasimme kaupan tuohon tilaan. Jotkut teistä ehkä muistaa, että meidän tuotteita on ollut myynnissä samaisessa tilassa ennenkin. Olemme pitäneet pop uppeja parina kesänä sekä jouluna siellä.

Se mitä ei varmastikaan moni tiedä, on tarina siitä kun näin tuon meidän oman sisäpihatalon ensimmäisen kerran. Vuosi on ollut 2011 ja olin aloittanut hopeakorujen takomisen, eikä nimeä Lumoan ollut vielä edes keksitty. Etsin työtilaa, kävin tutustumassa tuohon remontissa olevaan Goviniuksen taloon rakennuskypärä päässä, vajaan vuoden ikäinen vauva sylissä. Olin katsomassa toisessa kerroksessa aivan toista tilaa, kurkkasin ikkunasta ulos ja näin toisen kerroksen ikkunasta pihatalon idyllisellä sisäpihalla. Keskustelu kääntyikin tähän sisäpihataloon ja ihastuin tilaan täysin. Sen vuokraaminen ei silloin ollut mitenkään mahdollista eikä järkevää, mutta vuodet kuluivat ja tilanteet muuttuivat. Täällä me ollaan ja viihdytään ja muistetaan edelleen unelmoida. Ne todellakin voivat toteutua.  

Terkuin, Suvi


JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here