R

usettia vaille paketissa.

 

Tiedäthän sen tunteen kun kaikki on mahdollista? ”Elämä edessä ja tukka takana” vai miten sitä sanotaan. Mahanpohjassa kutkuttaa ja suupielet nousevat korviin saakka. Ilmassa on taikaa, säihkettä ja unelmia. Sellaiselta joulu mielestäni tuntuu. Odottavan ihanalta. Nämä viimeiset viikot ovat parhaimpia. Saa fiilistellä tulevaa ja nauttia odotuksen tuomasta kutkutuksesta. Joulupyhinä rentoutuu, lataa akkuja ja kiittää ympärillään olevista asioita. Läheisiä rakkaita ihmisiä läsnäolosta sekä itseään, että niin vain tämäkin vuosi on rusettia vaille paketissa. Huokaisee ja hymyilee. Ehkä sitä jopa toteaa että tässä on aika hyvä olla. Juuri tänään tässänäin.

Tämä vuoden aika täynnä juuri sitä kliseistä, mutta mielestäni silti niin aitoa rakkautta. Sitä mikä auttaa meitä jaksamaan ja loppujen lopuksi on se kaikkein tärkein asia. Se on mielestäni myös yksi ihanimmista lahjaideoista. Antaa läheisilleen elein, sanoin ja teoin hyppysellinen enemmän rakkautta. On se kirje postiluukussa, halaus työpäivän keskellä, puhelu viikonloppuna tai muistaminen pienen paketin muodossa. Sitä kun ei voi antaa liikaa.

Toivon teille ihanaa joulun aikaa. Olkaa juuri niin kun tuntuu hyvältä. Viettäkää huoletta kotipäiviä villasukat jalassa, syökää vähän liikaa suklaata ja rutistakaa läheisiänne. Tehkää lumen saapuessa enkeleitä takapihalla, naurakaa kaksin kerroin maha kippurassa ja vaalikaa hyvää oloa itsellenne. Uuden vuoden saapuessa lähtekää avarin mielin ja intoa hyristen kohti uusia seikkailuja. Sulkekaa silmät ja unelmoikaa!

Sydämellä,

Siiri/LUMOAN

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here