K

evät, olet tervetullut.

 

Hiljalleen alkaa tuntua jo keväältä. Oikeastaan ensimmäinen kevätpäivä oli jo keskiviikkona 24.1. Kadut pilkistivät lumen alta ja aurinko pilkahteli pilvien lomasta. Muistan sen tuoksun. Raikas, hieman kirpakka ja puhdistava. Sellainen joka täyttää keuhot täyteen mittaansa ja tuo tullessaan kevyen olon. Kevääksi minä sitä kutsun.

Kevät tuo mukanaan uudenlaisen arjen. Tiedäthän kun ne vuoden vaihteessa luvatut asiat alkavat pala palalta muodostumaan osaksi arkea. Enemmän lempeyttä ja vähemmän puskemista. Sopivasti unta, liikuntaa ja herkkuja. Mitä ne uudet arkilupaukset sitten ovatkaan. Kutkuttavia yllätyksiä ja turvallisia rutiineja. Tasapainottelua, sitähän se arki on.

Mitä arkipukeutumiseen tulee niin kauniit, selkeät ja ajattomat vaatekappaleet helpottavat arkiaamuja. Farkut jalkaan, paita päälle ja neule lämmittämään. Kassi olalle ja menoksi. Lumoavia arkivaatteita. Niitä, jotka pysyvät vuodesta toiseen hyvinä ja ihastuttavat päivä päivältä enemmän. Me olemme ihastuneet meidän Heili – paitaamme. Oikea väri pilkku tulevaan kevääseen!

 

Tervetuloa kevät!


Kuvat: ByEmmi 
Lumoan Heili -paita >>

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here