o

letko katsonut Suomilovea?

 

Ehkä onnesta pakahduttavin ohjelma aikoihin. Lauantai-illan parhautta. Sellainen ohjelma mikä on asian ytimessä, meissä ihmisissä. Ohjelma joka saa kyynelkanavat aukemaan ja hymyn näyttämään naantalin auringolta.

Liikutun jo ajatuksesta. Siitä kun lauantaina joku yllätetään. Sydän pakahtuu onnesta ja silmät täyttyvät kyynelistä. Ajatella, että hän, juuri hän, merkitsee toiselle niin paljon. Hersyvää naurua, olkapäähän nojausta ja tiukkaa käden puristusta. Ehkä hän on se kirsikka kakun päällä. Hän, joka vain olemassa olollaan saa kaiken tuntumaan paremmalta. Kiitollisuutta, sitä se on. Reitit ovat kulkeneet yhteen, on kohdattu. On annettu mahdollisuus. On luotettu. On uskallettu.

Kuinka usein niitä oman elämänsä ihmisiä kiittää siitä että he ovat? Harvoin. Ehkä sitä pitää läheisiä ihmisiä jotenkin itsestäänselvyytenä. Faktana siitä, että he tulevat aina olemaan vierellä. He menevät ja tulevat, toiset jäädäkseen ja toiset viipyäkseen vain hetken. Ollaan onnellisia heistä juuri silloin kun he ovat.

Ystävänpäivä lähestyy. Ehkä nyt on aika muistaa läheisiään, kiittää ja rutistaa sydämensä kyllyydestä. Yllättää Suomiloven tavoin ja kertoa se merkitys mikä heillä on omassa elämässä.

Ihanaa ystävänpäivää just sulle!


Kuvat: ByEmmi 
Lumoan Korut >>

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here