Kaksi vuotta sitten lanseerasimme ensimmäisen lastenvaatemallistomme lapsimessuilla. Pikkuiset bodyt ja baggyt ovat olleet suosittuja siitä asti. Kaikista suosituimmat lasten tuotteet ovat kuitenkin olleet ne pienenpienet pitsimekot, jotka voi stailata äidin pitsimekon kanssa yhteen. Tänä vuonna lapsimessuilla päivänvalon näkivät tämän vuoden ensimmäiset lasten uutuudet. Kesän väri on ehdottomasti vadelma ja pitsimekot saa tietenkin niin äidille kuin tyttärellekin.

2016-04-25 19.32.49

Kun astuin Helsingin Messukeskukseen viikko sitten, ei ollut epäselvyyttä että kyseessä on lapsimessut. Vaahtosammuttimen kokoisia vipeltäjiä pyöri ympäriinsä ”kuka olen” -tarralaput selässään. Ja mikään muu tapahtuma ei varmaan ole yhtä kirjava kuin tämä. Toinen toistaan värikkäämpiä vaatteita, leluja ja osastoja. Lumoan osasto erottui hyvin joukosta hillityllä ulkoasullaan.

Tänä keväänä lanseerasimme messuilla myös jotain aivan uusia juttuja. Lumoan on lähtenyt mukaan printtimaailmaan ja saimme messuille mukaan ensimmäiset tuotteet uudesta printtineuloksesta ”Verkossa”. Olemme äärimmäisen ylpeitä lopputuloksesta, jossa ruutukuvio on viety astetta pidemmälle ja jälki on persoonallinen ja tyylikäs.

20160425_193127

Toinen uusi aluevaltaus ovat lasten nahkaiset mokkasiinit pitsireunuksella sekä tossuihin mätsäävät tuttinauhat. Tämä erikoiserä toteutettiin yhteistyössä suomalaisen yrityksen For Minis and Mommies kanssa ja kaikki tuotteet on valmistettu käsin täällä kotimaassamme. Suuri suosio yllätti meidät ja isoimmat koot loppuivatkin jo messujen aikana. Loput mokkasiinit löytyvät For Minis and Mommies verkkokaupasta. Katsotaan josko suuren suosion myötä keksisimme jatkossakin jotain yhteistyötä 🙂

20160425_194050

Messuinventaario on nyt vihdoin ohi ja tämän viikon aikana saamme nuo uudet lastenvaatteet nettikauppaamme shoppailtavaksi. Tämä ei jää kuitenkaan tähän vaan mallistomme laajenee myös lasten osalta kesää kohti, pysykää siis kuulolla.

 

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here